Jonge mantelzorgers

Jonge mantelzorgers

Mijn idee: Graag willen we meer er- en herkenning voor jonge mantelzorgers. 1 op de 4 kinderen groeit op met een gezinslid die meer dan normale zorg nodig heeft. De doelgroep is moeilijk in beeld te krijgen. Mede door het aanbieden van leuke, ontspannende activiteiten willen we ze ontlasten en zich gezien laten voelen. Dit doen we voor jonge mantelzorgers die wonen op de Brabantse Wal. Activiteiten worden hier ook aangeboden in samenwerking met lokale verenigingen en organisaties. Momenteel zijn we beperkt in onze middelen zijn daarom vaak afhankelijk van sponsoren en een gulle gever.

Hoe doe je dit? Contact leggen met scholen, verenigingen en professionals. in het kader van de er- en herkenning. Daarnaast verenigingen en organisaties zoeken die leuke, spannende, uitdagende, ontspannende, onvergetelijke, indrukwekkende kunnen faciliteren.
Door meer aandacht en activiteiten hopen we jonge mantelzorgers makkelijker te kunnen benaderen met een leuk aanbod.

Wat doe je? Voor de er- en herkenning willen we graag folder en flyer materiaal ontwikkelen. Hiervoor is nu weinig tot geen budget.
Voor de activiteiten hebben we vooral geld nodig om ze te kunnen bekostigen. Veel organisaties hebben hoge prijzen en bieden geen of weinig tegemoetkoming.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Geld. (zie boven) Zoveel mogelijk materiaal en activiteiten organiseren. Daarbij vooral out of de box kunnen denken en niet dagelijkse activiteiten organiseren.

alle initiatieven

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).