Jury

jury2023

Als jurylid ben je enorm belangrijk en een onmisbare schakel, help je mee om Brabantse dromen waar te maken en ondersteun je initiatieven met tips en feedback. Je beslist vanuit jouw ervaring en kennis mee wie er naar de finale mag en wie uiteindelijk de winnaars zijn. Als jurylid ontmoet je andere mensen uit het vakgebied jeugd, wissel je kennis uit en is er volop ruimte om te netwerken tijdens de twee bijeenkomsten.

De K2Challenge inschrijvingen leggen we voor en presenteren wij aan een grote groep juryleden. Een divers gezelschap dat bestaat uit jongeren, ouders, vrijwilligers, professionals, bestuurders, beleidsmakers en ondernemers die werken met kinderen, tieners en jongvolwassenen of daar affiniteit mee hebben.

 

Juryleden

Je ziet hier wie zich hebben aangemeld als jurylid voor de K2Challenge 2023:

Border circle

Serra van Santen

De wereld van morgen begint bij jongeren en lokale initiatieven. Daarom vind ik het erg belangrijk dat we elkaar de ruimte geven om samen te werken aan een fijne toekomst en elkaar daarin te ondersteunen.

Border circle

Brenda Nijland

Vanuit het Innovatienetwerk Jeugd lever ik graag een bijdrage aan het breed creëren van kansen voor de jeugd in Brabant! Vanuit het Innovatienetwerk moedigen wij nieuwe ideeën van harte aan. Als jurylid bij de K2Challenge wil ik de stem van het netwerk vertegenwoordigen, waar mogelijk mooie verbindingen leggen en waardevolle feedback geven.

Border circle

Pieter van Dieperbeek

Als voorzitter van de Stichting K2-Prijs ben ik graag direct betrokken bij de plannen die ontwikkeld zijn of worden om onze jeugd onbezorgd te laten opgroeien.

Border circle

Rene Peters

Voormalig Tweede kamerlid voor CDA, nu strategisch adviseur sociaal domein. Maker van de podcast Jeugdzorg, wat bedoel je. Woont in Oss en is vader van tienerdochter. Zijn aandachtgebieden zijn oa jeugdzorg, onderwijs, cultuur en wetenschap, sociale zaken en werkgelegenheid en volksgezondheid, welzijn en sport.

Was wethouder sociale zaken, zorg, jeugd, onderwijs en integratie in Oss.

Border circle

Mariëlle Pieterse

Ik ben erg benieuwd naar de creativiteit van de deelnemende kinderen en kijk ik graag mee over hun schouder. Open, onbevangen, zonder schaamte en voordelen hoop ik dat de inzendingen zijn. En daaruit zou ik graag inspiratie putten.

Border circle

Peter Doornenbal

Kinderen de kans krijgen om in hun directe omgeving alleen of samen heerlijk kunnen ontspannen/spelen/ontdekken/leren in een groene en/of veilige geborgen omgeving.

Border circle

Ellen Rijk

Ik vind dat alle leeftijden elkaar iets te geven hebben. Zelf krijg ik enorme energie van kinderen en jongeren. Ik houd van de dynamiek van kinderen en jongeren die vol ideeën zitten en daarbij de ondersteuning van volwassenen kunnen gebruiken. Met mijn jarenlange ervaring kan ik wel iets toevoegen dat verder gaat dan de waan van de dag.

Border circle

Dilek Odabasi

Ik vind het een prachtig initiatief.

Border circle

Edwin Verlangen

Als bestuurslid van K2-prijs vind ik het belangrijk dat de meest veelbelovende innovatieve ideeën die ten goede komen aan de jeugd ook gerealiseerd kunnen worden....

Border circle

Jan van der Laak

Bestuurslid

Border circle

Carel van den Heuvel

Ik wil in de jury omdat ik als bestuurslid van K2-prijs wil bevorderen dat de beschikbare gelden daadwerkelijk bijdragen aan een groter welzijn van de jongeren.

Border circle

Andre Megens

Mogelijkheden zien in plaats van beren op de weg. En vooral ook het lef hebben om te experimenteren en te leren van de fouten die je maakt. Laten we elkaar vooruithelpen en versterken, want alleen samen kunnen we iets betekenen voor de grote vraagstukken van vandaag.

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).