Beslis mee & maak dromen waar

De K2 Challenge inschrijvingen worden voorgelegd en gepresenteerd aan een grote groep juryleden. Een divers gezelschap dat bestaat uit jongeren, ouders, vrijwilligers, professionals, bestuurders, beleidsmakers en ondernemers die werken met kinderen, tieners en jongvolwassenen of daar affiniteit mee hebben.

Als jurylid ben je enorm belangrijk en een onmisbare schakel, help je mee om dromen waar te maken en ondersteun je initiatieven met tips en feedback. Je beslist vanuit jou ervaring en kennis mee wie er naar de finale mag en wie uiteindelijk de winnaars zijn. Als jurylid ontmoet je andere mensen uit het vakgebied jeugd, wissel je kennis uit en is er volop ruimte om te netwerken tijdens de twee bijeenkomsten.  

Planning

Voorronde: 26 september 2022, 16:00 - 19:00 uur

De voorronde waarin alle inschrijvingen beoordeeld worden en een selectie gemaakt wordt van de potentiële winnaars.

Finale: 8 oktober 2022, 10:00 - 15:00 uur

De finaledag waar definitieve  winnaars gekozen worden. De exacte data volgen spoedig.

Doe mee, stem mee en help de K2Challenge om de beste en leukste initiatieven te belonen!

Mocht je zelf niet kunnen maar wel een collega, vrijwilliger of iemand anders uit je organisatie of uit je omgeving? Vraag hem, hen of haar om zich in te schrijven. Inschrijven kan tot 19 september 2022.

Juryleden

Border circle

Brenda Nijland

Vanuit het Innovatienetwerk Jeugd lever ik graag een bijdrage aan het breed creëren van kansen voor de jeugd in Brabant! Vanuit het Innovatienetwerk moedigen wij nieuwe ideeën van harte aan. Als jurylid bij de K2Challenge wil ik de stem van het netwerk vertegenwoordigen, waar mogelijk mooie verbindingen leggen en waardevolle feedback geven.

Border circle

Pieter van Dieperbeek

Als voorzitter van de Stichting K2-Prijs ben ik graag direct betrokken bij de plannen die ontwikkeld zijn of worden om onze jeugd onbezorgd te laten opgroeien.

Border circle

Dorien Huisman

De eer om mee te mogen kijken, mee te mogen denken met initiatieven die kinderen en jongeren zelf voorstellen om hun leven en omstandigheden beter, aangenamer en stimulerend te maken die verder gaan dan louter hun persoonlijk belang is 'schoonheid' in een sociaal perspectief!

Border circle

Bonnie Geus

Ik werk veel met jongeren. Het is mooi om hierbij betrokken te zijn / aan bij te kunnen dragen.

Border circle

Rene Peters

Tweede kamerlid voor CDA, woont in Oss en is vader van tienerdochter. Volgt vanuit Den Haag de jeugdzorg op de voet. Zijn aandachtgebieden zijn oa onderwijs, cultuur en wetenschap, sociale zaken en werkgelegenheid en volksgezondheid, welzijn en sport.

Was hiervoor wethouder sociale zaken, zorg, jeugd, onderwijs en integratie in Oss.

Border circle

Mariëlle Pieterse

Ik ben erg benieuwd naar de creativiteit van de deelnemende kinderen en kijk ik graag mee over hun schouder. Open, onbevangen, zonder schaamte en voordelen hoop ik dat de inzendingen zijn. En daaruit zou ik graag inspiratie putten.

Border circle

Peter Doornenbal

Kinderen de kans krijgen om in hun directe omgeving alleen of samen heerlijk kunnen ontspannen/spelen/ontdekken/leren in een groene en/of veilige geborgen omgeving.

Border circle

Ellen Rijk

Ik vind dat alle leeftijden elkaar iets te geven hebben. Zelf krijg ik enorme energie van kinderen en jongeren. Ik houd van de dynamiek van kinderen en jongeren die vol ideeën zitten en daarbij de ondersteuning van volwassenen kunnen gebruiken. Met mijn jarenlange ervaring kan ik wel iets toevoegen dat verder gaat dan de waan van de dag.

Border circle

Andre Megens

Mogelijkheden zien in plaats van beren op de weg. En vooral ook het lef hebben om te experimenteren en te leren van de fouten die je maakt. Laten we elkaar vooruithelpen en versterken, want alleen samen kunnen we iets betekenen voor de grote vraagstukken van vandaag.

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners: