Heb jij een idee?!

Heb jij een goed idee of initiatief voor de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Is jouw ambitie om dit idee in de toekomst te laten voortbestaan? Ben je op zoek naar geld om dit idee uit te voeren?

Doe dan mee aan de K2challenge op 7 oktober in Tilburg!

De deadline voor inschrijving is inmiddels verstreken. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

De K2challenge gunt alle jeugd in Brabant een fijne en actieve omgeving om op te groeien. Dat is namelijk niet op alle plekken in Brabant vanzelfsprekend. Soms kunnen kinderen niet lekker buiten spelen omdat het niet veilig is. Of er is weinig te doen in de wijk waardoor jongeren zich vervelen. Op deze plekken zijn goede ideeën en originele projecten nodig waardoor de jeugd zich verder kan ontplooien!

Een financiële bijdrage
Voor een goed idee of project heb je meestal geld nodig. Bijvoorbeeld om materialen aan te schaffen of reclame te maken. Soms kost het organiseren van het project ook geld, denk aan het inhuren van professionals of het gebruik maken van een ruimte. Dit geld is niet altijd beschikbaar. Daarom wil de K2challenge financieel helpen om jouw idee of project mogelijk te maken! We verdelen in 2020 twee keer € 25.000,- uit een spaarpot die in het verleden is opgebouwd.

Doe jij mee?!
Dus….heb jij een origineel idee of project voor de jeugd in jouw wijk, dorp of misschien wel heel Brabant? Wil je jouw idee ook in de toekomst laten voortbestaan? En ben je op zoek naar geld om dit idee uit te voeren? Doe dan mee aan de K2challenge en maak kans op maximaal € 25.000,-! Je kunt ook meedoen als je helemaal niet zoveel geld nodig hebt. Ook dan verdient jouw idee een podium en een financiële bijdrage. Bovendien leer je door mee te doen nieuwe mensen kennen die met hun kennis en ervaring jouw project weer verder kunnen helpen. Een mooie kans om te netwerken dus!


BEKIJK DE VLOG: Boilers Hub, winnaar 2018

 RIVM-richtlijnen en coronamaatregelen
Achter de schermen zijn we druk met de organisatie van de grote dag. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. LOFT stelt verschillende ruimtes beschikbaar, treft de nodige hygiënemaatregelen en heeft ruime looproutes waardoor wij gedurende de dag voldoende afstand kunnen houden.
We houden nauwlettend in de gaten wat de ontwikkelingen zijn en passen waar nodig het programma aan. We vragen dan ook je begrip voor eventuele wijzigingen.

 

Hoe werkt het?

STAP 1

Jouw idee voor de jeugd

Stuur jouw idee in via het aanmeldformulier op deze website. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding. Als jouw idee aan de voorwaarden voldoet ontvang je een uitnodiging voor de K2CHALLENGE dag.

Er is plaats voor maximaal 60 initiatieven! Wees er dus snel bij!

INSCHRIJFPERIODE
Tot 1 september 2020

 

STAP 2

Pitchtraining

Op woensdag 16 september 2020 van 13.00 uur tot 17.00 uur vindt in het Provinciehuis te 's-Hertogenbosch de pitchtraining plaats. We gaan je helpen hoe je het beste jouw idee pitcht. Deelname is niet verplicht, maar we adviseren wel om mee te doen! 
Als je je initiatief aanmeldt, ontvang je van ons een uitnodiging voor de training.

STAP 3

K2 Challenge

Op woensdag 7 oktober neem je deel aan de K2Challenge dag! Er is een voorronde waar je jouw idee in maximaal 5 minuten pitcht. De beste pitches gaan door naar de grote finale. Tijdens deze middag pitch jij jouw idee aan een jury van zo’n 50 jongeren, professionals en geïnteresseerden. Een soort Holland’s got Talent, maar dan nét iets anders. De ideeën met de meeste punten winnen. Net zolang tot het prijzengeld is verdeeld. Het blijft dus tot het allerlaatste moment spannend!

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top