Heb jij een idee?!

Heb jij een goed idee of initiatief voor de jeugd in jouw wijk, buurt of dorp? Is jouw ambitie om dit idee in de toekomst te laten voortbestaan? Ben je op zoek naar geld om dit idee uit te voeren? En verdient jouw idee een podium?

Dan is de K2Challenge iets voor jou!

De K2challenge gunt alle jeugd in Brabant een fijne en actieve omgeving om op te groeien. Dat is namelijk niet op alle plekken in Brabant vanzelfsprekend. Soms kunnen kinderen niet lekker buiten spelen omdat het niet veilig is. Of er is weinig te doen in de wijk waardoor jongeren zich vervelen. Op deze plekken zijn goede ideeën en originele projecten nodig waardoor de jeugd zich verder kan ontplooien!

Een financiële bijdrage en kans om te netwerken
Voor een goed idee of project heb je meestal geld nodig. Bijvoorbeeld om materialen aan te schaffen of reclame te maken. Soms kost het organiseren van het project ook geld, denk aan het inhuren van professionals of het gebruik maken van een ruimte. Dit geld is niet altijd beschikbaar. Daarom wil de K2Challenge financieel helpen om jouw idee of project mogelijk te maken! Bovendien leer je door mee te doen nieuwe mensen kennen die met hun kennis en ervaring jouw project weer verder kunnen helpen. Een mooie kans om te netwerken dus!

In 2020 vond de eerste editie van de K2Challenge plaats. Houd deze website en onze social media-kanalen in de gaten voor informatie over een volgende editie van de K2Challenge.

Hoe werkt het?

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top