Je initiatief aanmelden

Hierbij nog de voorwaarden voor aanmelden:

  • Het idee of initiatief heeft een onlosmakelijke relatie met Brabant.
  • Het gaat om praktische projecten en ideeën die zich richten op het probleemloos opgroeien van jeugd tussen 0-23 jaar. Geen onderzoek of eenmalige conferenties.
  • Initiatief moet lokaal geworteld zijn in Brabantse dorpen, kernen en/of wijken (lokale probleemeigenaar).
  • Stimuleringsprijs draagt substantieel bij aan de stimulering, totstandkoming, en financiële draagkracht van het initiatief. (Structurele huur, aankoop pand/grond/bouwmaterialen of langdurige personele kosten worden niet gefinancierd)
  • Aanpak van projecten is ook deelbaar (met als mogelijk gevolg overdraagbaar). Anderen buiten je dorp, regio of buurt kunnen dus van jouw initiatief leren en je bent bereid jouw ervaringen te delen.
  • Continuïteit moet het uitgangspunt zijn van het initiatief, het is bv. geen eenmalig event.
  • Het idee, het initiatief mag particulier ontstaan zijn maar moet uiteindelijk uitgevoerd worden door een stichting (in oprichting). De geldprijs kan niet overgedragen worden aan een privépersoon.

Contactgegevens.

Link naar jouw social media accounts.

Foto's voor op de website

   
Voorvertoning:

Pitchvideo

Het is de bedoeling dat initiatiefnemers ook een pitchvideo aanleveren van maximaal 1,5 minuut. Deze video’s komen op de website, maar willen we ook op onze social media kanalen verspreiden om op die manier meer traffic & bekendheid te genereren. Het hoeft geen gelikte video te zijn, met telefoon is prima!

Verstuur de video via wetransfer.com naar .

Hierbij bevestig ik de gegevens correct te hebben ingevuld en akkoord te gaan met de privacy statement.

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).