Wijkie

Wijkie

Mijn idee: Wijkie werkt aan een platform voor ouders en kinderen waar zij elkaar kunnen vinden voor het maken van veilige (buiten)speelafspraken. Dit doet Wijkie om kinderen meer achter hun scherm vandaan te krijgen en vaker te laten bewegen.

Hoe doe je dit? Wijkie maakt daarvoor gebruik van een handige app. Aangezien de huidige generatie kinderen niet snel meer langs de deuren gaan maar zich voornamelijk in de digitale omgeving bevinden. Simuleren we dit proces in een app!

Wat doe je? Momenteel bevind Wijkie zich in de pilotfase waarbij de eerste versie van de app wordt getest. Wijkie wil aan deze versie graag nieuwe motivatiefactoren toevoegen voor kinderen.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Wijkie is op zoek naar nieuwe financiering voor het doorontwikkelen van het platform naar de behoefte van de ouders en kinderen. Het is voor ons tijdens deze startfase erg belangrijk dat we de middelen krijgen om uiteindelijk onszelf te kunnen bedruipen.

alle initiatieven

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).