Stichting Recreatie en Meer

Stichting Recreatie en Meer

Mijn idee: De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt aan de realisatie van een SAMENspeeltuin, een speeltuin die voor alle kinderen en voor iedereen geschikt is. We hebben al heel veel unieke elementen, zoals een blotevoetenpad, een verhoogde zandbak, een podium, een klimnet met een rolstoelvriendelijke valondergrond, rotsen, samenpicknicktafels, een doorloopcontainer, een klimparcours voor de kleintjes, een ouder-kindschommel en nu willen we voor de oudere jeugd een fitnesstuin aanleggen, zodat het voor hen ook aantrekkelijker wordt om buiten te zijn/te sporten. Maar ook de ouderen kunnen we hiermee bedienen, dus we verbinden iedereen. Verbondenheid is ons sleutelwoord.

Hoe doe je dit? De kinderraad heeft geïnformeerd of er behoefte is aan fitnesstoestellen en de vraag hiernaar is groot. Op dit moment zijn we als bestuur bezig om het geld voor deze fitnesstoestellen/fitnesstuin bij elkaar te verzamelen door lege flessen in te zamelen, door sponsors te benaderen, door berichten op social media te posten.

Wat doe je? Mensen verbinden, we zijn al aantrekkelijk voor kinderen tot en met groep 6 ongeveer en we willen dit uitbreiden naar de oudere kinderen en senioren. Er is niks zo gezond als sporten/bewegen in de buitenlucht en op dit moment zijn hier nog weinig tot geen plekken voor...

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Een fitnessparcours aanleggen. We hebben al een leverancier, een offerte, een geschikte plek in de samenspeeltuin etc.

alle initiatieven

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).