social control / straatcontactpersonen

Mijn idee: Met social control monitor je individuen en groepen op straat. je kunt op deze manier aandacht geven aan diegene die zich in de openbare ruimte bevinden. samen met netwerkpartners maar ook met straatcontactpersonen kun je de leefbaarheid en veiligheid in de wijk vergroten.

Hoe doe je dit? Vooral de ontwikkeling op het gebied van straatcontactpersonen is erg belangrijk. Nu met de coronacrisis kun je samen sterk staan en kun je ervoor zorgen dat de veiligheid op straat en in de wijk wordt verbeterd.

Wat doe je? We willen samen met straatcontactpersonen (mensen uit de wijk) ervoor zorgen dat signalen van de straat bij de professionals komt.

Door de mobiele app kun je altijd en overal met elkaar contact hebben. Het werkt immers ook met een digitale kaart.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? We hebben budget nodig om vooral het gedeelte van de straatcontactpersonen te ontwikkelen. Hierdoor kunnen we heel Meierijstad veiliger en leefbaarder maken.

alle initiatieven

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).