Nieuwbouw Zuiderdreef Bergen op Zoom

Mijn idee: Voor ouders met een beperking, en hun thuiswonende kinderen, opent SDW in augustus een nieuwe locatie. Voor de tuin hebben wij nog speeltoestellen, en buiten speelgoed nodig. Hiervoor is in de begroting geen geld meegenomen, het zou voor onze kinderen heel leuk zijn zodat ze lekker kunnen buiten spelen.

Hoe doe je dit? SDW opent in augustus 2020 een nieuwe locatie.

Wat doe je? Vanaf oktober 2020 zal deze locatie naar Zuiderdreef te Bergen op Zoom verhuizen. Deze locatie kent nu 7 trainingsappartementen en 3 doorstroomwoningen. In Bergen op Zoom worden het 8 trainingsappartmenten in een complex met zorggroepen en appartement bewoning (totaal 48 clienten)

Bij OMK training verblijven gezinnen tijdelijk om toe te werken naar Goed Genoeg Ouderschap en / of perspectief onderzoek te laten plaatsvinden. Dit is altijd een zeer intensieve vorm van begeleiding met 24 uurs nabijheid.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? We willen door een tuinbedrijf laten plaatsen: trampoline, (goedgekeurd), glijbaan met huisje, wipkip, fietsjes (net zoals ze op een kleuterschool gebruiken) en de daarvoor bestemde buitenkasten.

alle initiatieven

K2 Challenge

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de stichting K2 Prijs georganiseerd door stichting Zet met de volgende partner: Dr. Mollercollege/Walewyc Mavo (OMO Scholengroep de Langstraat).