Stem jij mee?!

Heb je geen eigen idee of initiatief, maar wil je wél graag jouw stem laten horen? Word onderdeel van de JURY VAN 50 en stem op de initiatieven die volgens jou in aanmerking moeten komen voor de prijzen!

De JURY VAN 50 bestaat uit een divers gezelschap van jongeren, ouders, professionals die werken met jeugd, bestuurders van organisaties, beleidsmakers en ondernemers. Allemaal uit Brabant. Door het brede gezelschap van de JURY VAN 50 komen de beste initiatieven met het grootste draagvlak als winnaars naar voren.

Vind je het leuk om jouw stem te laten horen? Ben je nieuwsgierig naar de veelbelovende ideeën die strijden om de prijzen tijdens de grote finale van de K2Challenge? Meld je dan nu aan als jurylid! We stellen jouw aanwezigheid zeer op prijs! We zorgen voor een inspirerende middag die je niet wil missen.

Aanmelden kan tot 1 november 2020!

Juryleden

Border circle

Nina Hoek van Dijke

Mijn persoonlijke missie is dat jongeren zich gehoord, gezien en begrepen voelen. En dat zij betrokken worden bij belangrijke beslissingen in hun leven. Op dagelijkse basis ben ik binnen mijn bedrijf bezig met jongeren betrekken, begrijpen en bereiken. De K2challenge en de ideeen die daar ingediend worden sluit daar perfect bij aan.

Border circle

Kay

Het lijkt mij leuk en interessant om te zien wat voor goeie plannen en projecten er zijn bedacht voor de jeugd van Brabant. Ik ben zelf erg actief, dus ben daarom ontzettend benieuwd wat andere voor ideeën hebben!

Border circle

Debbie Koning

Ik zie graag welke initiatieven vanuit behoefte en een missie ontstaan. Als ondernemer en voormalig jeugdhulpverlener gaan dit soort projecten mij aan het hart.
Ik kijk graag mee naar welke projecten de meeste impact maken of welke in een grote behoefte voorzien.

Border circle

Ramatu

Ik wil jurylid zijn omdat ik het heel erg leuk vind om mijn mening te geven over een bepaald vraagstuk.
Ik ben ook al meerdere malen jurylid geweest bij de pitchbijeenkomsten van het Innovatienetwerk. Het is belangrijk dat de stem van jongeren gehoord en gezien wordt en daar wil zeker aan bijdrage.

Border circle

Ilse Zoontjens

Ik wil heel graag jurylid zijn omdat ik het belangrijk vind dat jongeren een stem hebben en serieus genomen worden door volwassenen. Daarnaast vind ik het ook erg belangrijk dat het geld wat beschikbaar is voor leuke activiteiten voor jongeren goed verdeeld wordt.

Border circle

Hanneke Ritmeester

Stichting Preventief op Maat zet zich in voor het behoud en de doorontwikkeling van kwalitatief goed onderbouwde opvoedondersteuning. Wij vinden het van belang dat nieuwe initiatieven echt iets toevoegen aan de huidige kennis en praktijk van de opvoedondersteuning en niet leunen op wat al ontwikkeld is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de actuele thema's van deze tijd aandacht krijgen en dat organisaties en professionals gestimuleerd worden om verder te ontwikkelen. Met behoud van wat goed is uiteraard.

Border circle

AMC van Grootel

Ik kan met het hart op de juiste plek voor jeugd en als ervaren manager en adviseur in het Sociaal Domein beleidsmatig toetsen of bijdragen of de projecten en ideeën bijdragen aan een merkbaar resultaat met impact op de jeugd.

Border circle

Sanne Abrahams

Ik word vooral enthousiast van initiatieven die door kinderen en jongeren zelf - of samen met hen - zijn bedacht. Het liefst met een gezonde dosis onbevangenheid en naïviteit. Waar naar speelruimte wordt gezocht. Waar in mogelijkheden wordt gedacht. En waar kinderen, jongeren en de volwassenen die hen daarbij ondersteunen GEWOON DOEN! Daar krijg ik energie van, daar leer ik van en daar ga ik harder voor lopen. Want behalve jureren zie ik het ook als gezamenlijke verantwoordelijkheid om te leren van het moois dat wordt gecreëerd. Als we allemaal een beetje van die goede ideeën opsnuiven, dan leren we de leefwereld van de jeugd beter begrijpen en kunnen we 'in de systeemwereld' plaats maken voor speel- en ontdekruimte. Want die is hartstikke hard nodig.

Daarnaast ben ik als K2-er trots dat op deze manier de energie van onze organisatie wordt voortgezet.

Border circle

Peter Doornenbal

In ons werk zijn we altijd bezig om in overleg met kinderen mooie dingen buiten te realiseren om daar lekker in te kunnen spelen. Kinderen kunnen heerlijk dromen en fantaseren over nieuwe dingen die ze gelukkig maken. Ik ben daar nieuwsgierig naar dus laat maar komen..

Border circle

Karin Smeets

Ik het erg belangrijk vind dat alle kinderen een veilige, gezonde start en gelijke kansen op ontwikkeling krijgen, ongeacht waar hun wieg gestaan heeft. Helaas is dat nu niet altijd zo, daarom van belang om samen met kinderen en ouder te ontdekken wat er echt toe doet en hoe we wezenlijk het verschil kunnen maken.

Border circle

Jac de Bruijn

De initiatieven voor kinderen en jongeren mogen absoluut beter gezien en gehoord worden - er gaat een enorme positieve energie van uit en heeft een prachtige voorbeeldrol. Dat is in de tijd waarin we leven enorm belangrijk - er staat al best veel druk op de schouders van kinderen en jongeren.

Border circle

Elisabeth Scholt

Elke generatie staat voor de uitdaging zijn eigen weg vinden in zijn eigen tijd. In deze tijd van transitie is dat misschien nog wel uitdagender dan ooit. Dat vraagt om nieuwe, frisse, werkzame ideeën. Het is prachtig om daarover mee te mogen denken.

Border circle

Yolanda van Leest

A. Ik van vernieuwing houd
B. Overview heb en ideeën bij elkaar breng
C. Het frisdenken van jongeren waardeer
D. Waardeer hoe volwassenen wakker gemaakt kunnen worden hierdoor
E. Ervaring heb met de doelgroep
F. Onafhankelijk ben!

Border circle

Dilek Odabasi

Ik vind het een prachtig initiatief.

Border circle

Joyce de Goede

Het is superbelangrijk dat we blijven innoveren binnen het jeugdveld. Ik ben erg nieuwsgierig welke nieuwe ideeen er zijn in het land. En het zou zal voor mij een eer zijn om deze mogen te bekijken, zowel vanuit lokaal politiek en wetenschappelijk oogpunt als vanuit het perspectief van pleegmoeder.

Border circle

Edwin Verlangen

Als bestuurslid van K2-prijs vind ik het belangrijk dat de meest veelbelovende innovatieve ideeën die ten goede komen aan de jeugd ook gerealiseerd kunnen worden....

Border circle

Lucy van der linden

Innovatie verdient aandacht en juist de kleine ,soms simpelere ideeën kunnen een groot verschil maken. Eigen initiatief verdient een mooi podium zoals bij deze K2 challenge. Vanuit mijn rol als zelfstandig trainer / adviseur in het sociaal domein probeer ik altijd te kijken naar de het kleine wat het verschil kan maken op eigen kracht met een glimlach.

Border circle

Jozef Kok

Ik wil jurylid zijn omdat ik (in een grijs verleden) strategisch adviseur ben geweest bij K2, omdat ik ervaring met jureren bij o.a. De Brabantse debatwedstrijden van scholieren en omdat ik actief ben bij de sponsoring van organisaties die lokaal activiteiten voor de jeugd uitvoeren op het terrein van kunst, cultuur, sport, educatie, natuur en erfgoed.

Border circle

Jan van der Laak

Bestuurslid

Border circle

Carel van den Heuvel

Ik wil in de jury omdat ik als bestuurslid van K2-prijs wil bevorderen dat de beschikbare gelden daadwerkelijk bijdragen aan een groter welzijn van de jongeren.

Border circle

Judith van den Berg

Inspireren en geïnspireerd raken door initiatieven die het hart van de samenleving raken. Hoe bijzonder is het wanneer de handen ineen komen om de (directe) leefwereld SAMEN een stukje mooier te maken. Daar draag ik graag aan bij! Vanuit de overtuiging dat iedereen een krachtige stem heeft, en de ruimte gecreëerd dient te worden om die kracht tot uiting te laten komen, ondersteun ik het initiatief K2 Challenge van harte.

Border circle

Astrid de Nijs

Sinds het laatste jaar van K2 Brabants Kenniscentrum Jeugd ben ik betrokken geweest bij de organisatie van K2, dat via de K2 Prijs nu naar de K2 Challenge is getransformeerd. Een mooie ontwikkeling, en ik wil dan ook graag mijn steentje bij blijven dragen.

Border circle

Bart van de Hulsbeek

Omdat ik het prachtig vind als initiatieven en ideeën van jonge kinderen serieus worden genomen en kans maken op werkelijke uitvoering.

Border circle

Pieter van Dieperbeek

Wanneer we ook maar een klein steentje bij kunnen dragen aan het probleemloos opgroeien van onze jeugd, onze kinderen en kleinkinderen dan voel ik me verplicht me daarvoor in te zetten .
Daarom beveel ik de K2challenge van harte bij u aan.

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top