Kennisevent LevelUp Gaming

Mijn idee: Levelup is een ontmoetingsplek waar volwassenen en jongeren met elkaar het plezier van gamen kunnen ervaren, in contact kunnen komen met elkaar, kennis kunnen ophalen, inspiratie op kunnen doen, hulp en/of advies kunnen krijgen, maar ook kansen kunnen zien en grijpen.

Hoe doe je dit? Dit doen we door het event in te delen in 3 onderdelen: 1. Gameplayground, waar games van nu maar ook van vroeger gespeeld kunnen worden, 2. Gametalks, hier worden minipresentaties gehouden door experts zodat zij hun kennis kunnen delen aan bezoekers. 3 Game opportunities,Bij dit onderdeel ervaar je als bezoeker dat gamen niet alleen een spelletje is maar dat het ook serieuze business is.

Wat doe je? Samen met de werkgroep proberen we een mooie inhoud aan de middag te geven. Ik zorg voor een mooi inhoudelijk programma, zorg voor communicatie, probeer mensen te verbinden aan LevelUp en het belang te laten inzien van dit event.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Ons streven is om een zo laagdrempelig mogelijk event neer te kunnen zetten, zodat het voor iedereen toegankelijk is en dus gratis is. Om alle drie de onderdelen goed neer te kunnen zetten hebben we hier 10.000 euro nodig.

alle initiatieven

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top