EetHall

EetHall

Mijn idee: De Hall of Fame (HoF) is een bruisende plek voor jongeren in Tilburg, zonder winstoogmerk. Concerten, workshops en skaten. Met een nieuwe toevoeging: de gaarkeuken, willen we daar eten aan toevoegen. Nu kan je namelijk alleen ongezond eten in onze kantine, en leer je zelf ook nog eens helemaal niets. Een gaarkeuken samen met jongeren draaien, dat is wat we willen doen!

Hoe doe je dit? Een jongerenwerker met keukenervaring begeleid jongeren in het maken van simpele gezonde maaltijden. We werken daar met de 'vibe' van de Hall of Fame, maar ook met waarden zoals: lokaal, gezond, duurzaam. In de relaxte sfeer van de HoF werken de jongeren gezellig en leerzaam aan een basisvaardigheid: koken. En dat ook nog eens voor de andere jongeren uit de stad! Die kunnen na hun skatesessie of voor hun concert een lekkere hap eten, zonder dat we concureren met restaurants in de stad.

Wat doe je? Als directeur van de HoF zorg ik ervoor dat we de juiste mensen voor de juiste taken hebben, en vanuit een visie werken. Zo betrek ik bij dit project Dalila Sayd van www.heteetschap.nl. Ik zorg voor de projectbegroting en bewaking, en dat de gaarkeuken een levend onderdeel is van wat de HoF allemaal te bieden heeft.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Onze kantine heeft nu alleen een opwarmfunctie. Vieze pizza's en een tosti. Werken met eten op een goed niveau is nieuw voor de HoF. En de HoF is ook nog eens een speciale plek. Daarom wil ik expertise inhuren om de sociale jongerenkeuken goed op te zetten. Daarnaast hebben wij een aantal keukenapparaten nodig die wij na onze verbouwing in onze HACCP-proof keuken kunnen plaatsen. Om de gaarkeuken te runnen is ook marketing en praktisch werk nodig, dat leveren wij zelf.

alle initiatieven

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top