Duurzaam Ouderschap!!

Duurzaam Ouderschap!!

Mijn idee: Het idee is het geven van een interactieve en inspirerende cursus "Ouders van NU!"
Deze cursus is voor BEIDE (aanstaande) ouders/opvoeders, met als doel bewustwording en gedragsverandering naar een duurzaam ouderschap dat stabiel, liefdevol, naar behoefte is en in balans!

Hoe doe je dit? Door het aanbieden van de Cursus "Ouders van NU!", gratis en laagdrempelig op een hippe locatie en als afsluiting een verrassend cadeau om elkaar als partner nog beter te leren kennen. Wat zijn elkaars krachten?

Wat doe je? Bewustwording en Gedragsverandering van BEIDE ouders/opvoeders aan de hand van een inspirerend werkboek die tijdens de cursus centraal staat en door beide ouders/opvoeders ingevuld gaat worden. Er wordt stilgestaan bij Wie ben IK? en Waarom? Persoonlijk Leiderschap! Opvoeding/Gewoonten/Patronen/Tradities/Hechting/Leefstijl.
Kortom van IK + JIJ = WIJ (familie) !

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Ik zou met de opbrengt graag ALLE (aanstaande) ouders/opvoeders de ontzettend leuke, maar vooral ook zinvolle en inspirerende cursus willen aanbieden, met als doel een Duurzaam en een gelukkig Ouderschap!
De cursus is vooral gericht op preventie, het geeft een handleiding/spiegel voor jezelf, partner, relatie en gezin, voor een Leven Lang Gelukkig!

alle initiatieven

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners:

© Copyright Stichting K2 Prijs
Alle rechten voorbehouden

K2 To top