Ons Osse Eige Plekske

Ons Osse Eige Plekske

Mijn idee: Wij, van Stichting Aktie Kidz-Taz uit Oss e.o., vinden het heel belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk een onbezorgde jeugd hebben. Het motto van Stichting Aktie Kidz-Taz is: Alle kinderen mogen meedoen!

Hoe doe je dit? We gaan elke Challenge aan om de financiële middelen te krijgen, zodat het niet bij een wens blijft, maar Ons Oss Eige Plekske realiteit wordt!

Wat doe je? Wij organiseren dagjes uit, een jaarlijkse feestelijke middag, kinderbingo, vakantieweek, sinterklaas, kerstviering en andere activiteiten voor kinderen die opgroeien in gezinnen met weinig financiële middelen. Daarnaast verzorgen wij een taart voor de verjaardag en traktaties voor de klasgenoten en leerkrachten. Dit is een apart onderdeel van ons en heet Aktie Feest-Taart.
Stichting Aktie Kidz-Taz is een lokale stichting en wij organiseren deze activiteiten voor kinderen uit Oss en omgeving. Georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers.

Wat heb je nodig/wil je doen met de opbrengst? Onze eigen plek realiseren zodat we onze activiteiten aanzienlijk kunnen uitbreiden. Er is vraag naar disco avonden, knutselmiddagen, peutervoorstellingen, filmmiddagen en inloopdagen. Wij, van Stichting Aktie Kidz-Taz, organiseren deze activiteiten voor kinderen van 0 t/m 17 jaar.
Wij hebben een pand nodig met een ruimte waarin de activiteiten plaatsvinden, een opslagruimte, een keukentje en een toilet.

alle initiatieven

K2 Challenge

Stichting K2 Prijs
Postbus 90123
5000 LA Tilburg

Partners

De K2Challenge wordt in opdracht van het bestuur van de K2prijs georganiseerd door stichting Zet in samenwerking met de volgende partners: